dethemedetheme

Våre bidragsytere

Project Fuck Cancer har vært så heldige å få med flere anerkjente bidragsytere på laget. Vi er svært takknemlige for at de ønsker å støtte oss i vår arbeid med å spesialdesigne og bidra med produkter vi kan selge i vår nettbutikk. Alt overskudd går til forskning på hjernekreft og rehabilitering.

Oslo Open Water


Bidragsyter

Oslo Open Water er ett årlig svømmearrangement rundt Tjuvholmen. Hvert år strømmer det til flere hundre deltagere og publikum som er med å følge denne konkurransen. I år har PFC vært så heldige å bli invitert til å ha en gratis stand. Johan Parker, tidligere svømmer, står får store deler av arrangementet, og med en varm sjel fikk vi være med å markedsføre oss. Vi ser frem mot ett tett samarbeid i tiden fremover, og gleder oss til nye happenings.

Gullsmed Hellman AS


Bidragsyter

Gullsmed Hellman ble etablert i 1973 av gullsmed Frank Hellman og er blant Asker og Bærums ledende gullsmedforretninger. Forretningene blir i dag ledet av gullsmedene Knut og Lars Hellman.

Gullsmed Hellman har høyt fokus på nye trender, og fører bransjens mest kjente og populære merker. Dette kombinert med stort vareutvalg, høy faglig kompetanse (gullsmeder og gemologer), bør gjøre at de er et førstevalg.

Gullsmed Hellman har tatt inn alle PFC armbåndene, og du finner de i deres nærmeste butikker. Store takk til alle sammen i Gullsmed Hellman.

Trudy Wiegand


Bidragsyter

Vi er så heldige å ha fått fantastiske Trudy på laget. Hun har laget 6 bilder eksklusivt til salgs hos oss.
Trudys store, engasjerende malerier er dristige, eksperimentelle og fulle av energi og befinner seg i krysningspunktet mellom abstrakt og figurativ kunst. De ulike arbeidsmetodene Trudy benytter varierer igjennom prosessen. Gesturale, ekspressive arbeidsprosesser hvor store, fysiske bevegelser og malingen flyter, kombineres med et fokus på de minste detaljer hvor hun bruke de minste pensler.

Björg Thorhallsdottir


Bidragsyter

Kunstneren Björg Thorhallsdottir er født i Isafjordur på Island i 1974. Familien flyttet til Norge, og hun vokste opp i Lommedalen i Bærum og i Sørøst Asia. Hun har utsmykket flere kirker og bygninger med mosaikk, marmorutskjæringer og blyglassvinduer. Hun jobber både med grafiske etsninger og maleri. Björg har illustrert mange bøker og tidsskrifter, og gitt ut flere egne bøker på blant annet Gyldendal og Aschehoug Forlag.
Da hun ble enke 30 år gammel og alenemor for 2 år gamle Tolli, etablerte hun Hjertefred på Allehelgensdagen i 2006, slik at sønnen (og andre som har mistet noen) skulle ha et sted og minnes sine kjære i glede. Hjertefred har vokst til å bli en landsforening og i dag arrangeres Hjertefred over hele landet.

Gavefabrikken


Bidragsyter

Siden 2004 har Gavefabrikken levert gavekonsepter til skandinaviske virksomheter. Med levering av julegaver for mer enn NOK 140 mill. årlig, er vi Skandinavias ledende gaveleverandør. GaveFabrikken er først med nye idéer og konsepter. Her finner du både det klassiske, det stilrene og den artige idé som lokker frem smilet.

Project Fuck Cancer har fått lov til å plukke ut noen produkter som skal selges i vår nettbutikk og vi gleder oss til å presentere de her ganske snart.

Kristian Jøraandstad


Bidragsyter

Kristian Jøraandstad , født 1970 fra Oslo, selvlært fotograf. Elsker og leke med det kreative. liker å provosere men også fortelle historier med mine bilder. Tenker og leker utenfor boksen. . Har ett lidenskapelig forhold til foto. Liker helst portretter, men fotograferer alt mellom himmel og jord. Mote, arkitektur, street, bryllup , etc.

``Jeg er så heldig å ha blitt spurt om å bidra med mine tjeneste påProject Fuck Cancer, og det var ikke vanskelig å si ja til et slikt flott prosjekt startet av min venn Børre Olsen som er en inspirasjonskilde for oss alle. Har selv opplevd kreft i nær familie, så det er med ære og stolthet jeg stiller mine tjenester til disposisjon for et slikt viktig prosjekt.``

Carrot Productions


Bidragsyter

Carrot Productions leverer både store og små produksjonstjenester innen eventer og kultur. De setter sine kunders kjerneverdier og budskapet de ønsker å formidle i sentrum, og med dette som grunnlag leverer de skreddersydde opplevelser med fokus på estetikk, detaljer, kreative løsninger og effektiv gjennomføring. 

En stor takk til Jan Olav Lund, som har bidratt til å gjøre det mulig for oss i Project Fuck Cancer å gjennomføre gode arrangementer.

Jan Olav har 12 års bakgrunn fra Den Norske Opera. Han har opparbeidet seg en fantastisk kompetanse innen estetikk og teknikk. Med 27 års erfaring innen kultur, teater og eventbransjen, mestrer han å få til det umulige.

Hilde Amdal Arnesen - Hildes Galleri


Bidragsyter

Billedkunstneren Hilde Amdal Arnesen bor og jobber på Jevnaker. Her driver hun Hildes Galleri med atelier og galleri i en egen del av huset hun bor i.

Hilde maler himmelske landskap hvor fokuset er ville landskap ofte kombinert med fjell. Nordlys, stormfulle høyder og snødekt natur.
Hilde maler impresjonistisk med sterke klare farger. De himmelske landskapene er følelser og indre kraft og stemninger. Hun er meget opptatt av lyset og fokuset er der sammen med motivene

Fuck Cancer har væt så heldige å få et utvalg av Hildes bilder som er lagd til digitale print og selges.