dethemedetheme

Våre sponsorer

Project Fuck Cancer har vært så heldige å få med flere anerkjente merkenavn som sponsor til vår virksomhet. Vi er svært takknemlige for at de ønsker å støtte oss i vår arbeid.

Power (tidl. Expert)


Sponsor

POWER er Nordens nye elektrogigant som utfordrer markedet med prisrobot og oppdaterte nettpriser i butikk.

POWER-suksessen startet i Danmark i 2015. Senere åpnet vi i Finland og Sverige, og i mai 2017 kom POWER til Norge.

I POWER ønsker vi alltid å ligge ett steg foran, fordi vi vet at smarte, effektive løsninger holder prisene lave, samtidig som det gir den beste handleopplevelsen for kunden.

Betsson


Sponsor

Betsson.com tilbyr digital og mobil spillunderholdning med fokus på opplevelsen og sikkerhet. Vi tilbyr en rekke spill i vårt kasino, muligheten for å spille på odds, poker, bingo og skrapelodd.

Betsson eies av svenske Betsson AB, en av verdens største spillgrupper, som har tilbudt spillunderholdning i mer enn 50 år.

Gavefabrikken


Sponsor

Siden 2004 har Gavefabrikken levert gavekonsepter til skandinaviske virksomheter. Med levering av julegaver for mer enn NOK 140 mill. årlig, er dem Skandinavias ledende gaveleverandør. GaveFabrikken er først med nye idéer og konsepter. Her finner du både det klassiske, det stilrene og de artige idéene som lokker frem smilet.

Per Heimly


Sponsor

Per Heimly er en Norsksamisk kunst-, mote- og reklamefotograf bosatt i Oslo. Han vokste opp som minstemann i en søskenflokk på sju – han har seks søstre, i marksamebygda Snubba i Evenes i Nordland. 16 år gammel tok han opp kameraet, dro til Oslo og erklærte krig mot det rådende bildesynet. I 1999 var Heimly en av grunnleggerne av mote- og kunstmagasinet Fjords. Det anerkjente magasinet bidro til å gjøre moderne nordisk kultur og design tilgjengelig for et internasjonalt publikum.

TRY reklamebyrå


Sponsor

TRY er et rendyrket reklamebyrå, som har sin spisskompetanse på massekommunikasjon og utvikling av merkevarer. Deres kunder og samarbeidspartnere kan forholde seg til en enkel struktur og mennesker som er tilgjengelige og direkte. TRY sin forretningsidé er å utvikle sterke merkevarer ved hjelp av kreativt spennende kommunikasjon med sterk strategisk forankring. Med ett åpent og nært forhold til TRY, bidrar de med sitt nettverk, kompetanse og relasjoner

IDE Systemer


Sponsor

IDE-Systemer har storformat printer, cutter og laminator. De tilbyr et bredt produktspekter og er meget konkurransedyktige på pris og leveringstid. Som en totalleverandør av Laser gravering, gravering, skilt, folie, folieprint, bil-, vindus- og butikkdekor, helfoliering av bil, soting av vinduer, fasadedekor, bannere, rollups og reklame, tilbyr IDE-Systemer alt man trenger i tillegg til en flott kundeopplevelse. IDE-Systemer ble startet i 1996 og har i dag 9 ansatte i nye trivelige lokaler beliggende i Drammensområdet.